Ny daglig leder i din taxi

 

Din Taxi får ny daglig leder

 

Thomas Johansen er ansatt som ny daglig leder i Din Taxi fra 01. oktober 2014.

Johansen kommer fra stillingen som konsulent for pasientreiser på UNN HF. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon og har 20 års erfaring fra taxi- og persontransportnæringen - både som leverandør og innkjøper.  

-Jeg ser fram til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Din Taxi, et solid selskap med godt potensial for vekst. Å jobbe i et team som leverer et bredt spekter av tjenester innenfor persontransport, og med alt som kreves av logistikk og service, blir både utfordrende og utviklende, sier Johansen.

-Din Taxi hevder seg godt i både privat- og bedriftsmarkedet, hvor stadige forandringer og høye krav til teknologi, lønnsomhet, kvalitet og leveringssikkerhet byr på inspirerende oppgaver i den daglige driften. Og jeg gleder meg til å fortsette og holde bedriftens fokus på kunder, miljø og sjåfører, sier den nye daglige lederen.

 

-Med positiv utvikling og økt aktivitet, forsterker vi Din Taxi med Thomas Johansen på laget. Han blir en viktig bidragsyter, både for å tilfredsstille kunder og løyvehavere og for å nå bedriftens framtidige mål, sier styreleder Stein Arvid Sørensen.

OM DIN TAXI
Din Taxi har vært gasellebedrift de tre siste årene og satser på å bli det i år igjen.
Din Taxi har 28 drosjeløyver og 5 reserveløyver, 14 minibusser, selskapsvogn og buss.
Din Taxi er en av to avdelinger i Stein Sørensen Persontransport og total omsetning er ca 38 mill kr.

 

Stein Arvid Sørensen

Styreleder Stein Sørensen Persontransport Din Taxi AS

 

VedleggStørrelse
Daglig leder Din Taxi Thomas Johansen.jpg1.72 MB

Kundeservice

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.