Med fokus på service og miljø!

Din Taxi AS i Tromsø har sitt utspring i Stein Sørensen Persontransport AS (SSP) – et selskap med over 50 års erfaring innen persontransport. I september 2008 startet Din Taxi med prøvedrift og en måned senere var vi i full gang med å frakte passasjerer rundt i byen. Høsten 2020 har vi 40 biler i vår tjeneste, og nye løyver kommer stadig til.

Et miljøvennlig selskap

Som et relativt nytt selskap og med nye løyver har vi muligheten til å sette miljøet i fokus. Nye biler gir oss anledning til å være et miljøvennlig selskap. Vi påvirker våre løyvehavere til å anskaffe miljøvennlige biler, og flere av våre løyver er øremerket hybridbiler eller el-biler. 
Våre sjåfører læres opp i miljøvennlig og økonomisk kjøring gjennom vårt ”Eco-driving”-kurs, og en bil fra Din Taxi har begrenset anledning til å stå på tomgang.

Best på service

Gjennom 50 år med persontransport, syketransport og skolekjøring i SSP, vet vi alt om viktigheten av service og pålitelighet i alle ledd. Derfor tar vi private kunder og bedriftskunder like seriøst og bestreber oss å framstå som selskapet som er best på service.

Bestill på 02045 eller dintaxi.no

Helt fra starten av har vi hatt døgnkontinuerlig bestillingstjeneste på 02045. Her kan du både bestille rask henting og forhåndsbestille transport til et senere tidspunkt eller en annen dag. 
I dag kan turer også bestilles på vår hjemmeside. 


Velkommen som kunde hos Din Taxi.