Til Alle,

Din Taxi og Uber har inngått samarbeid for transport i Tromsø.

Våre sjåfører og drosjer vil utføre bestilte transporter for Uber. Alle kjøretøy som utfører transporter bestilt gjennom Uber appen har drosjeløyve og er registrert som drosje. Alle bilene vil ha taksameter. Sjåførene våre har kjøreseddel for persontransport mot vederlag.

Passasjerene betaler Uber for turene, Uber utbetaler oppgjør for turene til vår sentral. Drosjeeiere får utbetalt oppgjør fra vår sentral. Drosjesjåførene registrerer alle turer i taksameteret som på alle andre bestillinger. Vi som sentral vil ha kontroll på at alle turer blir registrert i taksameter.

 

Sjåføren skal ha betalt for jobben de utfører og kunden skal betale en rett og god pris for tjenesten. Våre sjåfører vil derfor få betalt for hver tur de kjører på lik linje med at våre kunder ringer direkte og bestiller tur på vår sentral.

Passasjerene har fortsatt mulighet til å ta en drosje fra holdeplass eller ringe oss på 02045 for å bestille drosje.

Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder et endra bedre tilbud sammen med en av verdens mest populære merkevarer. I vårt samarbeid med Uber ønsker vi flere sjåfører velkommen til å jobbe sammen med oss.

For mer info, ta gjerne kontakt med oss på post@dintaxi.no

Bestill via mobilappen

Med bare noen få klikk i Din Taxi-appen kan du enkelt bestille og betale. Du får alltid fastpris på reisen din.

I appen vil du få oppdatering når drosjen er på vei og via kartet kan du følge med direkte hvor drosjen befinner seg.